PUBLICITAT

«L'element diferent» de Ruiz

  • El tècnic afirma que Darío Isern pot ser «una referència» en l'atac tricolor
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Isern, en una foto presa per ell mateix fa uns dies, ja al Principat. Foto: EL PERIÒDIC

Darió Isern (Buenos Aires, Argentina; 1988) és el darrer fitxatge, anunciat fa dos dies, per l'FC Andorra. Es tracta d'un jove jugador que fa dos anys va creuar l'Atlàntic per assentar-se a Europa en busca d'una vida com a futbolista professional. Al país veí va jugar al Tomelloso i el Rayo Majadahonda, clubs de la zona de Madrid de la Tercera Divisió. Ara el club que presideix François Moliné s'ha pogut fer amb els seus serveis aprofitant que té el mateix representant que el nou tècnic de l'equip de futbol sala, Carlos Sánchez i Justo Ruiz es frega les mans perquè per a ell es tracta d'un «element diferent» en la plantilla que gestiona.

Isern és un nou pur, cosa que de moment no hi ha al vestidor; Toscano i Sebas podrien ocupar aquesta demarcació però són polivalents i Ruiz els prefereix per a les bandes i a Aleix, l'ex golejador de la Seu, està lesionat no se l'espera fins el novembre. L'element diferent del tècnic, per tant, es perfila com el candidat ideal per culminar les jugades d'atac. «Pot ser una referència a dalt», assegura el preparador. És jove, esquerrà, un caçapilotes quan juga d'esquenes a porteria i bon rematador. En definitiva, una joia en brut amb el físic –medeix 1,86 i pesa 81 quilos– com a arma principal.

Ruiz avisa que en el seu equip «no hi ha titulars» però contra el Martinenc va provar amb Sebas de nou i se'l va veure massa sol. Després amb Toscano l'equip va millorar perquè s'associa millor amb els migcampistes. Isern pot fer-se important com Ildefons Lima o Pujol, que ja saben què és jugar a un nivell més alt. Li falta l'experiència dels dos internacionalsperquè és jove, però té la garra argentina i arriba amb ganes de triomfar. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT