PUBLICITAT

Koldo aposta en el debut al Premundial pel grup que va jugar la fase anterior

  • Juli, Bernaus o Salvat no entren en la preconvocatòria per al duel contra Hongria
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Víctor Hugo, en el seu debut amb la selecció, al 2010 a Bielorússia Foto: EL PERIÒDIC

Koldo Álvarez dona continuitat al grup i el sistema de joc que va fer servir en el darrer Preeuropeu, de cara al debut en el Premundial del 2014, el pròxim divendres al Comunal davant Hongria (20.30 hores).

Així doncs, jugadors com José Antonio, Perianes, Ildefons Lima, Sonejee, Emili, Àlex Martínez, Marc Garcia, Pujol, Márcio, Vales, Sergi Moreno, Peppe, Fernando Silva, Lorenzo i Sebas, que van jugar a Rússia el darrer partit de l'anterior fase classificatòria, tornen a estar en la llista, de moment de preconvocats.

Hi ha absències com la de Cristian, que està lesionat, i Juli Sánchez, Salvat i Bernaus, per decisió tècnica. Ayala, sancionat contra Rússia però un habitual, també es manté entre els 25 de la primera llista juntament amb Pol, Maneiro i Adri –aquest dos últims cada vegada més habituals– i destaca la presència de Samir i del jove Moisés, que ja havien estat preconvocats per a l'amistós de fa dues setmanes a Liechtenstein igual que Pousa, ara descartat per decisió tècnica. Toscano i Ludo, que al contrari de Moisés van guanyar-se un lloc en la convocatòria definitiva, tornen a ser en la llista i s'afegeixen les cares noves de Manolo i Víctor Hugo.

EL FC ANDORRA FITXA UN 'TERCERA' / D'altra banda l'Andorra va confirmar ahir el fitxatge de Isern, argentí nacionalitzat espanyol que ha jugat a equips com el Tomelloso o Rayo Majadahonda, de Tercera Divisió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT