PUBLICITAT

Un llibre i la crisi seran protagonistes a Meritxell

  • Es publica un document sobre el 90è aniversari de la patrona del país
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una imatge de la Diada de Meritxell, l'any passat. Foto: TONY LARA

La inauguració d'una exposició sobre el llibre del 90è aniversari de la coronació de la Mare de Déu de Meritxell, titulat Vivències Meritxel·lianes compartides, serà la novetat del programa d'actes que es desenvoluparan al Santuari per la Diada de Meritxell d'aquest any. Mossèn Ramon de Canillo va indicar que la mostra s'inaugurarà el divendres 7 de setembre al vespre, amb la presència dels cònsols i consellers del Comú de Canillo, i que vol servir per promocionar la venda del llibre i augmentar així els fons per a tirar endavant la casa de colònies Aina.

La celebració del Dia de Meritxell també estarà marcada per la crisi que pateix la societat, les conseqüències de la qual es volen destacar en els diferents actes i pregàries que s'hi desenvolupin, informa l'ANA.

El programa d'actes arrencarà avui amb un concert dels joves músics de Canillo a l'església de Sant Joan de Caselles. Durant la setmana hi haurà una sèrie d'actes previs, com és la trobada de monitors d'Aina al Santuari de Meritxell, i els pelegrinatges que duran a terme diferents col·lectius.

A la vigília de la festa es farà la tradicional processó de torxes i després de la missa, s'inaugurarà com és habitual una exposició que quedarà instal·lada durant tot l'any al claustre del Santuari. Aquest any la mostra girarà al voltant del llibre, el CD i el DVD que es va presentar l'any passat per commemorar el 90è aniversari de la coronació de la Mare de Déu, amb diverses comparatives de fotografies antigues i noves. Posteriorment es farà un piscolabis i tindrà lloc el ball de festa major ofert pels veïns de Meritxell.H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT