PUBLICITAT

Llovera: «Per al Campionat d'Espanya estaré segur al 100%»

  • L'andorrà és 5è en scratx a Cervera, amb Ribolleda 2n i Bigordà fora de cursa
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Albert Llovera i PCR Sport, es van plantejar la participació en el Ral·li de terra de Cervera com una prova pensant en la propera cita del Campionat d'Espanya, en la qual el pilot d'Abarth pot decantar de manera definitiva el títol de Grup N (GN) al seu favor. Per això estava satisfet de la resposta del seu vehicle (5è en scratx, vencedor en el Grup N), però també dels seus tendons: «Al principi vaig notar la inactivitat. Hauré de recuperar la preparació física, estic convençut que per a la propera del nacional espanyol estaré al 100%».

«A Cervera ens hem centrat en les reaccions del cotxe, m'agrada molt la seva resposta sobretot a les zones ràpides; a les més tècniques haurem de fer algun canvi», va dir el pilot andorrà, que hi va afegir: «També és cert que per a aquesta carrera hem muntat rodes usades ja que la classificació final no era l'objectiu».

Per altra part, a Cervera també hi van competir Josep M. Membrado i el seu copilot andorrà Josep R. Ribolleda (Mitsubishi Evo X), sent segons en la classificació només superats per Nani Roma. «El traçat amagava molts paranys, però crec que hem fet una prova molt regular», va afirmar Ribolleda. Així mateix, Lluís Bigordà (Seat Ibiza TDi) estava convençut «que arribaria al final», però va trencar el càrter.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT