PUBLICITAT

Amistós amb Gal·les, i abans duatló i cronoescalada

  • Matí complet amb ciclisme i duatló, i vespre per seguir la selecció al Prat Gran
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Dia d'eleccions esportives, és a dir, de saber què fer i on anar, què seguir o fins i tot on competir. A les 10.00h comença la Duatló Valls de Canillo, a les 10.30h la Cronoescalada Ordino-Sorteny, i a les 19.30h, el matx amistós de futbol sala entre Andorra i Gal·les.

Avui es disputa al Prat Gran d'Escaldes-Engordany el primer dels dos amistosos entre la selecció andorrana de futbol sala i la de Gal·les. La cita és a les 19.30h en un pavelló que sempre respon per veure en acció la tricolor que dirigeix Xavier De la Rosa. L'enfrontament d'avui i el de demà serviran per saber en quin nivell es troba un combinat que De la Rosa vol rejovenir, amb gent de base que en altres duels també ha comptat amb minuts i de mica en mica n'ha de tenir més encara. Els jugadors convocats són Aitor Rubio i Pere Cruz de porters, i els jugadors Cristo Albino, Nacho Llamas i Jonathan Flores, que debuten tots tres amb la selecció, Marc Oferil, Jorge Dias, Jona, Omar Debboun, Barbosa, Marçal Raventós, Cabinho, David Férriz i Edgar Sánchez. El duel de demà serà més tard, a les 20.30h.

Avui es tanca el Campionat d'Andorra contrarellotge de ciclisme en carretera amb la tercera prova del calendari. David Albós és el gran favorit per revalidar el títol, ja que depèn d'ell mateix: només en què acabi entre els vuit primers, el títol serà d'ell. La cita arrencarà a les 10.30h des d'Ordino, amb meta a Sorteny, amb 12km de pujada i les rampes del Serrat al mig.

A partir de les 10.00h el pàrquing del Tarter acull la primera edició de la Duatló Valls de Canillo,que inclou 8km de cursa de muntanya, 15km de bici tot terreny i finalment 2km de cursa a peu. Ahir hi havia poc més de 20 persones inscrites. L'arribada a meta es preveu a partir de les 12.00h.

Avui el FC Andorra disputa un triangular a Berga. Serà a les 12.00h al pavelló municipal. Els rivals seran l'equip local del Berga i el Barceloneta, conjunts de la Tercera Divisió. Serà la presentació en un partit del nou entrenador de l'equip andorrà, Carlos Sánchez.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT