PUBLICITAT

Un forat al sostre del poliesportiu d'Encamp provoca goteres a la grada

  • En principi, s'ha solucionat el problema principal però encara s'han de reparar part dels danys
L. GARRIDO
ENCAMP

Periodic
La graderia de la piscina, lloc on es va donar el problema de goteres. Foto: TONY LARA

El poliesportiu d'Encamp va patir amb les darreres pluges. I és que, amb més de dues dècades des de la seva construcció, el sostre del centre va patir un despreniment que va originar goteres i va fer que l'aigua arribés a colar-se dins les instal·lacions. Alguns usuaris de la piscina comunal van comunicar que estaven patint aquesta situació, tot i que no afectava l'ús dels espais esportius. Tal i com van confirmar fonts del mateix centre, el problema provenia d'un forat al sostre que va permetre que es colés l'aigua i va fer malbé la teulada que cobreix la piscina.

Segons la direcció del poliesportiu, degut als anys que té l'espai, es va originar un forat d'unes dimensions més o menys notables al sostre que protegeix les instal·lacions. En el moment en que va entrar l'aigua per aquest, la teulada superior que protegeix l'àrea de la piscina es va veure afectada, tal i com van explicar fonts del poliesportiu. Algunes de les teules es van moure i fer malbé, motiu pel que va començar a entrar aigua. Majoritàriament a les grades que s'utilitzen més durant l'hivern.

Alguns usuaris van explicar que, en els darrers dies, les goteres eren presents a la piscina. Més complicat va ser el passat dijous, quan va ploure amb força.

Actualment, el forat que va causar el problema està reparat i, en principi, no hauria d'entrar més aigua a la piscina, segons la directiva del centre. El que no ha pogut ser reparat és la teulada principal, que continua danyada. En breu, el Comú llençarà un concurs públic per realitzat aquestes reparacions, que des del poliesportiu manifesten que no són gaire senzilles. Però que, des del moment en què no pot entrar l'aigua pel forat exterior, hauria d'haver-se acabat amb les goteres en la seva majoria. Tot i que poden aparèixer per les més diverses raons, recorden els seus gerents davant possibles nous problemes derivats de les goteres.

De moment, alguns usuaris van lamentar que el passat dijous, quan la pluja era forta al Principat, l'aigua queia amb força i més bé com una fuga important. Si bé, des de l'administració del poliesportiu es remarca que no hauria d'ocórrer.

La directiva va dir que havia sigut més fàcil acabar amb aquest problema al mes d'agost. Les goteres queien majoritàriament a la graderia, que és utilitzada per pares i mares durant el curs escolar, però no en vacances. Així que l'aigua es trobava allotjada en un punt on no hi havien d'estar els usuaris. I, tal i com van refermar les mateixes fonts, en principi a dins de la piscina no hi haurien caigut goteres procedents del sostre. I que era un problema aïllat i de fàcil solució.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT