PUBLICITAT

Toni Sánchez debuta als Jocs Paralímpics en els 100 braça

  • El FC Andorra obre la Lliga de Primera Catalana rebent el Martinenc a Aixovall (16.00h)
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sánchez obre la participació andorrana a uns Jocs Paralímpics d'estiu. Foto: TONY LARA

Avui al matí, les mirades han d'anar cap a Londres, on Toni Sánchez debuta a uns Jocs Paralímpics, mentre que a la tarda hi ha dues cites al Principat, i per elegir: a les 15.30h, el VPC Andorra obre la pretemporada, i a les 16.00h comença la Primera Catalana per al FC Andorra.

Toni Sánchez obre la participació andorrana en tota la història dels Jocs Paralímpics d'estiu. El nedador s'estrena en la cursa dels 100 metres braça en una segona sèrie que començarà pocs minuts després de les 11.00h del matí i que es podrà seguir per Teledeporte en directe. Correrà en la sèrie 2 i té el pitjor registre de tots, tot i que això no és important, perquè ell i el seu tècnic el que busquen és «baixar marca». Té 3min 06,96s, quan el millor, Blake Cochrane (Austràlia) té 1min 19,06s.

Amb Ilde Lima com a gran novetat, el FC Andorra inicia la temporada a Primera Catalana amb un duel importantíssim contra un equip que de segur serà en la lluita entre els millors. El Martinenc arriba a Aixovall per posar a prova Justo Ruiz, l'entrenador de l'Andorra que ha hagut de fer una feina de conscienciació de cara a una campanya en què el canvi de categoria pot afectar, tot i que s'ha intentar minimitzar els possibles danys. Ja ho va dir el tècnic aquesta setmana, que aquest duel (16.00h) començarà a marcar com està exactament l'equip per rendir a la categoria.

El VPC Andorra oferirà avui una primera impressió després de quatre setmanes des que van començar els entrenaments amb la primera plantilla. La intenció d'avui és agafar rodatge, i el rival serà de bandera, amb el Manresa que arriba a Andorra amb el mateix objectiu de sumar minuts amb un rival que posi les coses difícils. El duel, amistós, serà a les 15.30h al Camp del Consell, mentre que en acabar la instal·lació serà per al Lavelanet, que tindrà opció de fer un entrenament dirigit, a més que comptarà també amb el Tolosa francès, un equip de primer nivell. En definitiva, una festa del rugbi.

Els pilots Albert Llovera (Abarth Grande Punto) i Lluís Bigordà (Seat Ibiza TDi), i el copilot Josep Ribolleda (Mitsubishi Lancer EVO X, que lidera el Campionat de Catalunya de Terra amb el pilot Josep M. Membrado, disputen avui el Ral·li de Cervera, amb diferents objectius. Qui no estarà serà Àlex Bercianos, lesionat amb problemes d'espatlla.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT