PUBLICITAT

Sense acord amb les hores al Poliesportiu

  • Els equips de futbol sala, bàsquet i vòlei volen horaris semblants per entrenar, però ha de decidir Jordi Beal
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sánchez (FC Andorra) i Peárroya (River), es saluden entre sessions. Foto: ÀLEX LARA

La qüestió és espinosa, perquè Jordi Beal, com a tècnic del Govern, té ara mateix un problema sobre la taula: ha de fer el repartiment d'horaris entre els equips que necessiten el Poliesportiu d'Andorra per entrenar durant els cinc dies d'entre setmana. FC Andorra, BC River Andorra i CV Andorra ja han fet les seves demandes, i hi ha hagut un primer repartiment, però no tots estan d'acord.

Aquí hi ha diverses consideracions. Si la balança es decantés per la categoria esportiva, guanyaria en la decisió el CV Andorra de vòlei, que jugarà a la Superlliga espanyola. Com que l'equip no és ni serà professional degut a les dificultats econòmiques per les que passa l'entitat i la competició, en el següent esgraó es troben el FC Andorra i el River Andorra. Tots dos juguen a la segona categoria de les respectives competicions, i així aquí hi és el problema.

De moment, els horaris per ocupar la pista estan establerts de la següent manera: El River té de 10.00h a 12.00h i de 17.00h a 19.00h, mentre que el FC Andorra ho fa de 19.00h a 20.30h. El CV Andorra encara no entrena perquè està en ple procès de formació de la plantilla, però va demanar tenir pista a partir de les 19.00h. Amb tot, l'equip que dirigeix Lluís Hillaire tindrà segurament el terreny de joc a partir de les 20.30h.

El que vol el River és de 10.00h a 12.00h i més enllà de les 17.00h, perquè fins fa poc la idea era que comencessin a les 16.00h, amb poc temps per dinar i entrenar sense fer la digestió, segons fonts del club. L'any passat entrenaven de 18.45h a 20.15h. Pel que fa al FC Andorra, el club ha demanat tenir pista de 10.00h a 11.30h i de 19.30h a 21.00h, però això per al primer equip, perquè per al juvenil la sol·licitud és per la tarda, de 18.30h a 19.30h, i és això el que topa més de cara amb el que vol el River.

¿Quina és la solució? Complexa, perquè la pretensió és que tothom estigui content, la qual cosa sembla difícil perquè el temps és el que és, i d'espai només n'hi ha un. Així que Jordi Beal, des del Govern, està entre l'espasa i la paret, amb un rellotge a la mà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT