PUBLICITAT

Nova edició del premi de narrativa fantàstica i terror

  • La convocatòria estarà oberta a partir del 5 de setembre a les biblioteques
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Cartell del premi de narrativa. Foto: COMÚ D'ENCAMP

En motiu de la primera festa del calendari després de l'estiu --la castanyada o la versió internacional de Halloween-- el comú d'Encamp vol fomentar la creació literària en el camp de la fantasia i el terror. És per això que les biblioteques comunals d'Encamp i el Pas de la Casa obriran a partir del proper dimecres 5 de setembre la convocatòria per participar al III Premi de narrativa fantàstica i de terror. En aquesta edició també hi haurà dues modalitats, una d'escrita i una d'àudio.

Les obres presentades es penjaran al Facebook del Departament de Cultura i tothom que ho vulgui les podrà puntuar i valorar. El resultat tindrà un percentatge de vot que se sumarà a les valoracions del jurat, que aquest any estarà format per tècnics del Comú d'Encamp i personalitats en l'àmbit cultural del país. En la modalitat escrita, hi haurà dues categories, una de joves fins a 16 anys i una altra d'adults, a partir de 17 anys, mentre que en l'àudio només hi haurà una única categoria per a totes les edats.

Valor econòmic dels premis / Els premis oscil·laran entre els 100 i els 250 euros en funció de la modalitat, categoria i classificació, així com un lot de productes que encara no s'ha especificat. Les obres narratives han de tenir una temàtica fantàstica, de misteri o terror i es podran presentar al concurs fins al proper 2 de novembre. El lliurament dels premis als guanyadors tindrà lloc el dia 7 de novembre, a les 18.30 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT