PUBLICITAT

El FC Ordino presenta a la FAF el recurs contra el vet per ser a la lliga

  • Al·lega que si s'han acceptat els equips de base, també hi hauria de ser el sènior
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

El president del FC Ordino, David Urrea, va presentar ahir al matí a la seu de la Federació de Futbol (FAF) el recurs contra la decisió de l'assemblea de la passada setmana de vetar la presència d'aquest club a la lliga nacional en Segona Divisió pel que fa al seu equip sènior.

Ara serà el Comitè de Competició qui haurà de prendre una decisió i, si no obtenen una resposta positiva, Urrea assegura que el següent pas serà «la Comissió Jurídicoesportiva del Govern». El que al·lega el club és que en els estatuts «en cap moment diu que hi hagi separació entre la base i l'equip sènior, i si han acceptat els nostres equips de base –en tenen uns 150 nens–, també hauríem de ser-hi en sèniors», segons Urrea, que considera a més que amb aquesta decisió els clubs «no respecten els estatuts de la Federació ni la Llei de l'Esport». «Una vegada som membres de ple dret en la Federació, se suposa que ja pots competir», hi afegeix el president del club.

Pel que fa a les raons que es donen per no acceptar l'Ordino a la competició en Segona Divisió, oficialment es diu que és pel repartiment de les hores d'entrenament al camp d'Aixovall, tot i que Urrea discrepa «perquè sí que hi ha temps per als equips de base i això és una excusa», i afirma que la realitat, segons ell, és que alguns dels clubs «no volen repartir amb més equips els diners que es cobren de la UEFA, i tampoc no volen que hi hagi més competència a la lliga perquè diuen que els hi faríem ombra».

Segons altres fonts consultades, clubs que van votar en contra de l'Ordino després van trucar a alguns dels futbolistes de l'equip ordinenc per incorporar-los a les seves plantilles. També d'altres fonts afirmen que alguns clubs han rebut pressions per part dels que estaven en contra a l'entrada de l'Ordino.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT