PUBLICITAT

Ordino aprova fraccionar la cessió de La Querola

  • Els promotors immobiliaris fan el primer pagament de 200.000 euros
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Miquel Pujal, Eric Bartolomé i Enric Dolsa, ahir al Consell de Comú. Foto: ÀLEX LARA

El Consell de Comú d'Ordino va aprovar ahir, en sessió ordinària, fraccionar el pagament de la cessió obligatòria per la construcció de la urbanització La Querola, que puja a més d'1.200.000 euros . Els promotors del projecte van entregar ahir el primer pagament de poc més de 200.000 euros al Comú d'Ordino, i també van presentar un aval bancari per garantir els pagaments futurs que es repartiran en els propers 5 anys, per la mateixa suma de diners.

Altre tema tractat ahir pel Comú ordinenc va ser la renovació de la pòlissa de crèdit, per un valor d'1,200.000 euros, de l'estació Ordino -Arcalís. El conseller de l'oposició, Enric Dolsa, va explicar que sense la renovació de la pòlissa l'estació d'esquí no podria funcionar i que, per tant, l'aprovació del crèdit bancari era del tot necessari.

Per últim, majoria i oposició van votar ahir unànimement per encarregar un estudi jurídic per poder lluita contra la dictadura dels clubs de futbol del país, que han deixat l'Ordino fora de la competició nacional. I és que el Futbol Club Ordino que va jugar l'any passat a segona, tornava a postular aquest any per continuar a la lliga nacional, però en l'última assemblea de clubs convocada per la Federació Andorrana de Futbol, el no va guanyar el si. Des de la Federació afirmen que l'Ordino ha presentat recurs i que per tant, la decisió final encara no és definitiva.

Amb tot, els estatuts de la Federació són els que són i els clubs són sobirans per decidir qui juga i qui no. Per al Comú d'Ordino la situació és injusta perquè dels èxits de l'equip gran també depèn la motivació dels petits i actualment, són 150 els nens i nenes que juguen a futbol a la parròquia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT