PUBLICITAT

Detenen un home per incitar a dues menors a fer-li tocaments

  • L'acusat, de 50 anys, va ser enxampat quan intentava fugir corrents
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Ahir dijous a la tarda la Policia va detenir un home d'una cinquantena d'anys que presumptament hauria incitat a dues menors que no arribaven ni als deu anys a fer-li tocaments als òrgans sexuals a canvi de diners, segons van explicar les diferents fonts consultades en aquest cas.

Els fets haurien succeït al Parc Central d'Andorra la Vella. La Policia va confirmar la detenció i els fets, però també va voler evitar entrar en els detalls per haver-hi involucrats menors.

Els agents de proximitat d'Andorra la Vella ja feia uns dies que vigilaven de lluny un home, d'aspecte similar al d'un indigent i que podia estar al voltant de la cinquantena d'edat, segons la seva complexió. Llavors, ahir dimecres a la tarda, mentre feien la ronda pel Parc Central, els va sorprendre que el van veure intentar fugir corrents, informa l'ANA.

Segons van explicar fonts coneixedores dels fets, dues menors de set i vuit anys respectivament haurien explicat al seu pare que l'home les havia incitat a tocaments a les parts sexuals, sempre a canvi de diners.

El caporal de guàrdia dels agents comunals va donar l'avís a la Policia pels volts de les 19 hores, i es van posar a la seva recerca de l'home, que va estar enxampat quan va estar detectat corrents a tota presa.

Oficialment, va ser a primera hora de la tarda d'ahir dijous a la tarda quan va estar detingut, segons van confirmar fonts de la Policia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT