PUBLICITAT

Sánchez vol aportar un estil de joc «que atregui gent al pavelló»

  • El nou tècnic del FC Andorra no descarta buscar una nova incorporació que doni «experiència a l'equip»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Carlos Sánchez, durant l'entrenament de la tarda que va dirigir ahir al Poliesportiu d'Andorra. Foto: ÀLEX LARA

El mal endèmic del FC Andorra de futbol sala és la manca de públic a cada partit. Un dels objectiu del nou entrenador, Carlos Sánchez, és intentar que això no sigui com d'altres temporades: «Hem de convertir el nostre pavelló en un fortí, hem d'il·lusionar la gent perquè vulgui venir a veure cada partit, hem d'oferir lluita, joc, entrega que atregui gent. Si volem, de gent, hem de tenir resultats a casa». Així mateix, el tècnic no va descartar la possibilitat d'incorporar una nova cara a la plantilla, la qual veu jove i amb necessitat d'experiència.

L'entrenador madrileny es va presentar ahir a la premsa amb un missatge de naturalitat, humilitat i de treball. Sánchez, espontani en les respostes a les preguntes dels periodistes, obert a tot i educat, va mostrar també una cara humil en ser preguntat perquè agafava un equip de Segona Divisió quan sempre havia estat en un Primera: «No em considero entrenador de Primera Divisió, sinó que em considero un entrenador. M'agrada entrenar, fins i tot si fos un equip infantil». Així mateix, el seu esperit treballador el va voler deixar clar: «Tinc moltes ganes, és un repte molt maco, amb molta gent jove que té moltes ganes d'aprendre i molta fam per millorar».

Sánchez va manifestar que ara mateix el que ha de fer és «deixar passar aquesta setmana per veure què ens poden oferir aquests joves», i així decidir, segurament a partir de dilluns, «qui es quedarà i qui no. En aquest sentit, va parlar de la possibilitat de fitxar un jugador «amb experiència»: «La estabilitat d'un equip la dóna l'experiència,i si no tenim aquesta experiència, s'haurà d'anar a buscar».

Amb tot, l'entrenador va aclarir que ell en tot cas demanaria al club fer l'esforç econòmic, «però si em diuen que no es pot fitxar perquè no hi ha diners, doncs no passa res. A mi m'agrada entrenar i entrenarem i jugarem amb el que disposem». El mercat de fitxatges està obert fins el pròxim 12 de setembre a les 18.00h.

Pel que fa als objectius de l'equip, Sánchez va parlar de «consolidar-se» a la categoria, i respecte a l'estil de joc, va ser sincer: «Depèn del que tingui a la plantilla podré saber si jugar a l'atac o més defensiu». I hi va afegir: «La meva idea és ser forts en defensa, i sense cinturons en atac, que el jugador tregui el seu talent».

CANVIS EN AMISTOSOS: viatge A BERGA/ L'equip tenia previst per avui un amistós contra el Sícoris de Lleida que finalment no es disputarà perquè el club lleidatà no té prous efectius, entre ells els andorrans David Férriz i Edgar Sánchez, que estan convocats amb la selecció absoluta. Així, el club ha contactat amb el Berga de Tercera Divisió i el diumenge a partir de les 12.00h disputarà a la localitat del Berguedà un triangular amb l'equip local i el Barceloneta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT