PUBLICITAT

Després dels tests, toca puntuar al Red Bull Ring

  • Àlex Loan torna a la competició a la Fórmula Renault 2.0 ALPS
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Durant el mes d'agost Àlex Loan ha estat provant el seu monoplaça i posant a prova el seu pilotatge al circuit de Magny Cours, i ara disputa des d'avui amb els entrenaments lliures una nova prova de la Fórmula Renault 2.0 ALPS. Serà al Red Bull Ring d'Àustria.

«Ës un circuit curt amb molt revolts, i s'ha d'estar atent», afirma el pilot andorrà sobre el terreny en què s'haurà de moure. «Te pujades i baixades i s'ha de pilotar pensant en l'estratègia». Loan assumeix que el fet de debutar a aquest traçat serà un hàndicap, tot i que ha estat provant-lo «amb el simulador».

Avui es disputen els entrenaments lliures, demà al matí serà la classificatòria i a la tarda se celebrarà la primera cursa. Ja diumenge, la segona carrera. «El meu objectiu és poder puntuar en les sis curses que queden. Espero estar situat entre els primers llocs i ser més competititu», assegura Loan.

L'andorrà assumeix que disputa el tram final de la temporada (queden tres cites amb dues curses cadascuna) i que és el moment més important de l'any. Actualment és 19è de la classificació general, mentre que ocupa el 9è lloc entre els joves. Àlex Loan té 17 anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT