PUBLICITAT

Pascual: «Dani Pérez segur que farà una bona campanya»

  • El Regal Barça revoluciona Encamp amb la seva 5a estada de pretemporada
R. M. S.
ENCAMP

Periodic
Jasikevicius riu amb un nen de les escoles d'estiu, ahir a Encamp. Foto: ÀLEX LARA

Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal de la Lliga Endesa, va manifestar ahir que espera que el River Andorra tingui la millor temporada possible a la LEB Or, li va desitjar tota la sort al tècnic Joan Peñarroya, i es va mostrar convençut de la rendibilitat del fitxatge per part del club andorrà del base Dani Pérez, qui va estar amb ell: «Ha estat molt de temps amb mi i segur que farà una bona temporada». L'equip de bàsquet blaugrana és fins demà d'estada a Encamp, on no falla des de fa cinc pretemporades. «Ens sentim com a casa», va dir Pascual. L'equip ahir va rebre les escoles d'estiu de la parròquia. Els últims dies els jugadors es barregen amb la gent sense cap problema. Sembla que no siguin qui són.

El cònsol Jordi Mas va parlar de l'efecte «talismà» de la parròquia, ja que els resultats esportius acompanyen l'equip, i Víctor Sada es va mostrar en la mateixa línia que el seu tècnic, tot i afirmar que va estar a punt de no continuar amb l'equip en el que ha estat un estiu mogut per al jugador internacional, medalla de plata amb Espanya als Jocs.

Pel que fa a l'actualitat del club blaugrana, Pascual va parlar de la necessitat de consolidar el nou joc interior de l'equip, sempre pensant en un treball amb el que té ara: «Les plantilles sempre estan obertes, però nosaltres treballem amb el que tenim». Així mateix, segons Pascual la mentalitat i els objectius són els de sempre: «Aspirar a guanyar totes les competicions». Sobre Juan Carlos Navarro va confirmar que segueix amb molèsties «i amb un altre ritme d'entrenament».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT