PUBLICITAT

Sánchez arriba, coneix l'equip i avui firma al club

  • El tècnic madrileny va veure l'entrenament amb jugadors que ja coneix
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carlinhos saluda el nou tècnic Carlos Sánchez, ahir durant la sessió. Foto: ÀLEX LARA

Carlos Sánchez va arribar ahir al Principat a les 19.00h de la tarda i va marxar directament a veure l'entrenament de l'equip. El que serà el nou entrenador del FC Andorra de futbol sala durant la pròxima temporada ha arribat a un acord amb el club, però avui haurà de firmar el contracte, cosa que falta. Per això ahir Emili Puig, gerent de l'entitat, parlava de que faltaven «uns serrells», això és únicament la firma, i ho deia amb la prudència obligada pel que va passar fa menys d'una setmana amb Sergio Mullor, que finalment va declinar l'oferta andorrana quan ja era pràcticament feta.

Avui el dia estarà dedicat a instal·lar el nou entrenador al Principat, a més de mantenir una primera reunió amb Carlinhos, que ha estat qui ha portat les sessions de preparació durant aquests dies en què no hi havia tècnic. L'objectiu és conèixer què s'ha fet durant aquest inici de pretemporada per estudiar els passos que deu seguir la preparació física dels jugadors. Així mateix, el club no descarta la possibilitat de contractar un nou jugador, en cas que el tècnic en sol·liciti sumar en alguna posició.

Així mateix, Sánchez avaluarà els futbolistes que són a prova i que entrenen amb normalitat amb la resta del grup. A la tarda hi haurà una comparecència pública amb els mitjans de comunicació, per la qual cosa ahir l'entrenador va declinar fer declaracions respecte a la seva arribada al club andorrà.

Emili Puig, per altra part, va confirmar que els contactes amb Sánchez es van iniciar només el club va conèixer la negativa de Mullor a venir a Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT