PUBLICITAT

Sport Hotels cerca 138 treballadors fora d'Andorra

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Grup Sport Hotels Resort & Spa ha anunciat a través del servei d'ocupació europeu (EURES) i en coordinació amb el Servei d'Ocupació de Catalunya la convocatòria per a cobrir 138 places amb treballadors comunitaris. El motiu d'aquesta cerca, va informar la directora de Recursos Humans del grup, Andrea González, és trobar persones de perfils «molt específics» que no existeixen al país, així com completar les 250 places necessàries per atendre els clients dels hotels durant la temporada d'hivern. González va explicar a l'ANA que és «inviable» cobrir tota aquesta demanda amb gent d'Andorra, tant pel nombre de persones sol·licitades com per alguns perfils que requereixen coneixements d'idiomes com el rus.

Les vacants que ofereixen són ofertes de recepcionista, cuiner, ajudant de cuina, cambrer o recepcionista, entre altres, que s'haurien d'incorporar al mes de desembre i amb un contracte de quatre a cinc mesos, segons la convocatòria publicada al servei d'ocupació espanyol.

L'altra meitat de feines es cobreixen amb residents, pel que compten amb la col·laboració del Servei d'Ocupació, en una fase que s'iniciarà els propers mesos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT