PUBLICITAT

Reforços al CE Sant Julià per pujar a Tercera Divisió

  • Els exjugadors de l'Andorra, Jona, Yuki i Llamas són al projecte del tècnic Talín
R. M. S.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
L'entrenador Talín, el director tècnic Balcells, i el jugadors Yuki, ahir. Foto: COMÚ DE SANT JULIÀ

El Sant Julià té clar que vol aspirar a l'ascens a Tercera Divisió. La temporada per ells va començar ahir amb els entrenaments, però el primer partit oficial arribarà el dia 23 de setembre contra l'Ascó al pavelló lauredià. En ment del nou entrenador, Talín, i de la direcció tècnica del club encapçalada per Òscar Balcells, està l'ascens, i per això s'han incorporat jugadors de nivell.

Tres són els futbolistes que el Sant Julià incorpora provinents del FC Andorra de la Segona Divisió del futbol sala espanyol. Es tracta de Jona, Yuki Yamashita i Nacho Llamas, mentre que a l'equip s'hi troba també des de fa temps un Jorge Dias, exjugador de l'Andorra, d'autèntic alt nivell. A més, l'entitat suma amb altres dues incorporacions, com són els joves Marc Oferil i Omar.

D'aquesta manera, la plantilla està formada pels porters Dani Oliveira i Pere Cruz, i els jugadors Oferil, Omar, Llamas, Yuki, Jorge, Jona, Nuno, Carlos, Pedro i Brea. El nou entrenador, Talín, va manifestar ahir que aquest projecte era per ell «una oportunitat per seguir creixent com a entrenador», després de l'experiència de la campanya anterior amb el Puigcerdà, «club al que estic molt agraït», segons va dir.

Així mateix, el japonès Yuki Yamashita, que no va tenir massa minuts l'any passat amb l'Andorra, considera que té «moltes coses a aprendre» i espera sigui al Sant Julià.

PRETEMPORADA AMB PARTITS / El calendari del Sant Julià per a aquesta pretemporada està ben plena de partits amistosos. El 8 de setembre hi haurà un triangular a Alp contra les Corts i el Puigcerdà. El dia 14, també a Alp contra el juvenil de Nacional de les Corts, mentre que al dia següent hi haurà enfrontament a Sant Julià contra el Palafrugell. Per al dia 19 està reservat un duel contra el DDS Madriu de la lliga andorrana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT