PUBLICITAT

El River comença a entrenar amb absències

  • Els austríacs Maresch i Schreiner vindran el 13 i Hampl i Safford divendres
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Peñarroya, amb Pablo i Maresch, que arriba el 13 amb Schreiner. Foto: TONY LARA

Avui a les 10.00 hores estan citats al Poliesportiu d'Andorra els jugadors del BC River Andorra i el cos tècnic, amb Joan Peñarroya al capdavant. S'iniciarà així la pretemporada de l'equip de LEB Or, que té posades les seves mires en una campanya en què la idea, com sempre, és competir. I després veure què passa. Ara bé, per avui no hi serà la plantilla al complet, ja que fins el dia 13 de setembre no s'incorporaran als entrenaments els dos austríacs, Anton Maresch i Thomas Schreiner, que són amb la selecció del seu país, i el txec Tomas Hampl i el nordamericà Justin Safford, tot i que aquests dos últims entrenaran a partir del pròxim divendres 31 d'agost.

A més, serà l'ocasió de veure tornar a la feina al tècnic Joan Peñarroya, tot i que ell ha tingut un estiu bastant mogut amb la base de la selecció espanyola, on ha coincidit amb Jesús Sala, del Clavijo, equip que tindrà de rival aquesta campanya i que va ser botxí dels andorrans en la final de la Copa Príncep de 2010.

ELS EQUIPS de leb or, EN MARXA / Ja està en marxa el gruix dels equips de la LEB Or. Ho van fer la setmana passada el Regal Barça B, el Clavijo de Logronyo, el Palència Baloncesto i el Lucentum d'Alacant, mentre que va ser durant el cap de setmana quan va ser el torn del Càceres Ciudad del Baloncesto i el LOBE d'Osca . Dilluns ja entrenava el Melilla, el Planasa Navarra i el Breogán de Lugo, i el mateix feien els seus companys gallecs Aguas de Sousas Ourense i el Leyma Natura Corunya. El Força Lleida, que jugarà contra el River en pretemporada, també ha començat a escalfar motors.

Precisament ha estat el River el penúltim equip de la categoria en arrencar, ja que el Ford Burgos no ho farà fins el pròxim divendres, amb la qual cosa es donarà per obert l'inici del curs a una LEB Or que es presenta apassionant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT