PUBLICITAT

Mor un francès de 50 anys en un accident de quad

  • Va perdre el control del vehicle a la pista que uneix Tor amb el Port de Cabús
EL PERIÒDIC
TOR

Periodic
La pista forestal que uneix el Coll de la Botella amb Tor. Foto: ÀLEX LARA

Un ciutadà francès de 50 anys va perdre la vida ahir al migdia en un accident de quad a la pista forestal que uneix Tor amb el Port de Cabús, a tocar d'Andorra. En l'accident també va resultar ferit un nen de sis anys que viatjava en un altre quad i que també es va veure implicat en l'accident.

El menor va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Segons va informar el cap de guàrdia del centre hospitalari, el nen pateix contusions lleus al maluc i va ser donat d'alta ahir mateix al vespre.

Els Mossos d'Esquadra van informar que l'avís es va rebre a les 13.08 hores i fins al lloc dels fets s'hi va traslladar un mitjà aeri del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), i dues dotacions dels Mossos d'Esquadra.

Segons van informar els Mossos, l'home que va perdre la vida, Lionel P, va sortir-se de la via i va caure per un terraplè per causes que encara es desconeixen. Va morir pocs minuts després de quedar inconscient. En aquell moment i en aquesta mateixa pista forestal hi circulava un altre quad, on hi anava el menor ferit, juntament amb el seu pare, que conduïa.

MILLORA EL CONDUCTOR ACCIDENTAT / D'altra banda, el conductor que va patir un accident dilluns Saragosssa, al terme municipal de Gallur, evoluciona favorablement dels seus traumatismes tot i que segueix ingressat a l'hospital Miguel Servet de Saragossa. El mateix dia de l'accident va haver de ser intervingut quirúrgicament.

L'home, que respon a les inicials A. F. G., és un resident portuguès d'Andorra la Vella. L'accident es va produir després que perdés el control del seu vehicle i va comportar la mort d'una de les seves filles, de set anys d'edat. També hi viatjaven dues menors d'edat més, que van patir ferides lleus.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT