PUBLICITAT

Mor una menor de la capital en un accident de trànsit a Saragossa

  • El conductor, també d'Andorra la Vella i ferit greu, va sortir-se de la via
EL PERIÒDIC
GALLUR

Periodic
Vista general de l'AP-68 en el seu pas per Saragossa, l'autopista on es va produir l'accident mortal. Foto: EL PERIÒDIC

Una menor de set anys resident a Andorra va perdre la vida ahir al matí en un accident de trànsit al quilòmetre 250,400 de l'AP-68, al terme municipal de Gallur (província de Saragossa), segons van informar fonts de la Delegació del Govern a Aragó.

En l'accident de cotxe –que va passar poc després de les nou del matí–, registrat a l'AP-68 en sentit Bilbao, va morir la menor de set anys, identificada amb les inicials T.A.F.N. Viatjava amb la seva família, tots veïns d'Andorra la Vella. A més a més, com a conseqüència de l'accident el conductor del turisme, que respon a les inicials de A.F.G i que va sortir de la via per causes que encara es desconeixen, va quedar ferit de gravetat. Pel que fa als altres dos ocupants del vehicle, també menors, van patir ferides lleus.

Segons va informar a l'ANA la Guàrdia Civil de Saragossa, els quatre ocupants del vehicle, amb matrícula andorrana, serien una família portuguesa resident a Andorra la Vella. Els ferits van ser traslladats a dos centres hospitalaris de la capital aragonesa i allà van ser atesos per les ferides provocades pel sinistre. El conductor és el que presenta més gravetat.

El cotxe va quedar sinistrat a la part que separa els dos vials de l'autopista , motiu pel qual es va haver de tallar un dels carrils. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar una dotació dels Bombers, a més de les assistències sanitàries, que no van poder fer res per salvar la vida a la menor.

TRÀGIC AGOST / El d'ahir no és l'únic accident que s'ha registrat aquest d'agost a les carreteres espanyoles amb residents andorrans implicats. El passat dissabte 11 d'agost un home que conduïa un cotxe amb matrícula andorrana –un Volskwaguen Touran–, va perdre la vida a l'autovia A-231, a les immediacions de Palència, a conseqüència d'un fort xoc mentre circulava per l'autopista. Identificat amb les inicials L.J.N.B., tenia 45 anys i era de nacionalitat portuguesa. Va perdre la vida a l'acte després de sortir-se de la carretera a l'autovia A-231 que va de Burgos cap a Lleó, a l'altura de la localitat palentina de Villaherreros. L'accident va ocórrer a les 17.30 hores de la tarda.

L'endemà del tràgic succés, quatre persones de nacionalitat espanyola i residents a Andorra també van veure's involucrats en un accident de tràfic a l'autovia de Castella. En aquest cas es tractava de quatre persones, entre elles dos menors, que viatjaven en un turisme matriculat a Andorra i de nacionalitat espanyola. El conductor, amb inicials C.M.G., de 58 anys, va patir ferides de gravetat, mentre que un menor de 15 anys va patir lesions greus. Un altre menor de 6 anys va acabar ferit lleu, i la darrera ocupant, de 44 anys, també va resultar ferida lleu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT