PUBLICITAT

Martí confirma que es reunirà amb Rajoy el proper 12 de setembre

  • L'Executiu destaca que serà la primera trobada entre els dos mandataris espanyols
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Martí, al seu despatx. Foto: TONY LARA

El cap de Govern, Toni Martí, va confirmar que es reunirà amb el seu homòl·leg espanyol, Mariano Rajoy, el pròxim dimecres 12 de setembre. L'anunci va arribar ahir en forma de comunicat de l'Executiu andorrà.

No obstant això, la data ja l'havia avançada divendres passat a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, durant la lectura de l'agenda del president del Govern espanyol pels propers mesos. Però llavors el Govern andorrà va informar que la trobada depenia de l'agenda del cap de Govern, en aquell moment de vacances. Finalment, s'ha donat el vistiplau.

L'Executiu va voler posar de relleu que aquesta serà la primera trobada oficial entre tots dos representants i tindrà lloc al madrileny Palau de la Moncloa, a les onze del matí.

Pel que fa als temes a tractar durant la trobada, el Govern va informar que seran ultimades per totes dues parts durant els pròxims dies.

el cdi, tema principal / En relació a aquests temes, i tot i que encara no s'hagin definit, queda clar que el tema central serà el futur conveni per evitar la doble imposició entre ambdós països, el segon d'aquestes característiques que vol firmar Andorra –el primer s'ha rubricat amb França i està a l'espera de la signatura–.

D'altres temes rellevants podrien ser la data prevista de finalització de les obres de millora de la carretera N-145, que dóna accés a Andorra des d'Espanya, o la donació de cèl·lules mare del cordó umbilical.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT