PUBLICITAT

Les Nits Obertes d'Ordino tanquen amb 940 espectadors

  • L'espectacle que va rebre més públic va ser el concert de Barceló Botey Boleros
EL PERIÒDIC
ORDINO

Les Nits Obertes d'Ordino han tancat l'edició d'aquest any amb 940 espectadors, una xifra que tal i com van apuntar des de l'organització, suposa un increment respecte a anteriors edicions.

L'espectacle que va rebre més públic va ser el concert de BBB, Barceló Botey Boleros, que va tenir lloc el 18 de juliol amb 250 espectadors. De la seva banda, Marian Van de Wal en un registre de blues i jazz va atraure 200 persones a la plaça Major, escenari principal del cicle musical.

En aquesta quinzena edició, les Nits Obertes han mostrat algunes de les seves propostes als jardins d'Areny Plandolit amb l'espectacle Per amor a la vida. El muntatge, encapçalat per l'actor català Joel Minguet, va ser la primera incursió teatral del cicle. L'altre muntatge de petit format amb influències teatrals va ser l'original La platja dels inútils, d'Anna Galba i A. D'Ntoni.

artistes d'andorra / La companyia italiana I Fratelli La Strada va acomiadar el cicle dimecres passat amb una assistència de 240 espectadors. D'altra banda, la responsable de la programació i cap d'Activitats de Turisme, Mari Soto, va voler destacar la qualitat del cicle que ha estat format per artistes establerts a Andorra. Des de l'organització, també van destacar la bona acceptació del públic pel que fa als espectacles teatrals, i l'increment de públic respecte a edicions anteriors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT