PUBLICITAT

La incorporació de David Guardia tanca el nou River

  • Es tracta d'un jove aler de 22 anys i 2,00 metres provinent del Fontedoso d'Àvila
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

El BC River Andorra ja està fet sobre el paper. Ahir el club va confirmar el que era ja un secret a veus, que l'aler David Guardia, de només 22 anys i 2,00m d'alçada, s'incorpora a l'equip i amb ell queda tancada la plantilla de la temporada 2012-2013. Ara falta que s'iniciïn els entrenaments, i això serà just demà.

Amb la incorporació de Guardia, el River dóna per tancada la plantilla que intentarà ser competitiva en la pròxima LEB Or. L'objectiu és el d'anar partit a partit, segons el missatge que transmet l'entitat, i això per entendre's és dir que primer el que han de fer és valorar si tenen el nivell o no per estar entre els millors, o per pensar en sobreviure.

Sigui d'una manera o una altra, l'equip amb què comptarà Joan Peñarroya estarà format pels bases Schreiner i Dani Pérez, els alers Pablo Sánchez, Maresch, Marc Blanch i el jove Guardia, i els pivots Hampl, Wright i Safford, a més dels andorrans Albert Farfán i Cinto Gabriel.

EL PRIMER ENTRENAMENT, DEMÀ / Demà mateix aquest nou River començarà a funcionar sota les ordres de Joan Peñarroya, i en dues setmanes tindrà el seu primer enfrontament de pretemporada. Serà el 12 de setembre al Poliesportiu d'Andorra contra l'Assignia Manresa de la lliga Endesa. Ja el dia 22, duel a Torrefarrera amb el Força Lleida que també es trobarà durant la temporada en Or. El 28 de setembre, al Principat, cara a cara amb el Barça B i després un matx amb el Prat Joventut. A més, també l'equip disputarà la Lliga Catalana LEB. Els partits estan previstos per als 15 i 16 de setembre a Lleida. El River jugarà la semifinal de les 20.30h el dia 15 amb el Barça B.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT