PUBLICITAT

Vinyes, dominador en la primera jornada a Galícia

  • L'andorrà és primer amb 4min 17s sobre Rey, i ocupa el 8è lloc absolut
EL PERIÒDIC
EL FERROL

Periodic
Joan Vinyes lluita contra la gravetat, durant un tram d'ahir a la tarda al Ral·li del Ferrol. Foto: FOTO ESPORT

Joan Vinyes segueix sent un volador, un home intocable en la categoria de dues rodes motrius. Ahir, en la primera jornada del Ral·li del Ferrol, l'andorrà i el seu Suzuki Swift S1600 van seguir en el mateix nivell habitual. Això és, guanyant. Vinyes va acabar el dia amb 4min 17s sobre el seu màxim perseguidor, Rey i Seco amb el Peugeot 206XS, que ja estan massa lluny per intentar la remuntada avui en la jornada final.

Joan Vinyes va sortir en el primer tram, com sempre, a per totes, i aviat va demostrar que és el millor de la categoria agafant avantatge respecte al seu company d'equip, que amb tot finalment va haver d'abandonar. El perill d'abandonament, així mateix, serà l'únic obstacle que ha d'impedir que l'andorrà s'imposi en la seva categoria, ja que la distància amb Rey i Seco és gran.

L'andorrà, a més, ocupa la 8a posició en la classificació absoluta. Vinyes es troba a 2min 47s dels primers classificats, l'equip format per Hevia i Álvarez, pilotant un Skoda Fabia S2000. Al darrera de l'Skoda, el Porsche 911 GT3 Cup dels Vallejo, a només 13s, i el Mitsubishi Lancer Evo X de Pérez i Velasco, que ja està a 1min 08s.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT