El FC Andorra s'endú el Memorial Lamelas davant del Sant Julià

• Dos gols en la primera part sentencien un partit dominat pels homes de Justo Ruiz, que va fer diferents proves
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Ayala, ahir, va demostrar que continua sent un referent per a Justo Ruiz. Foto: ÀLEX LARA

la quarta edició del Memorial Jordi Lamelas es va disputar ahir al camp d'Aixovall en un partit amb duel entre el FC Andorra i el Matecosa Sant Julià. Els homes entrenats per Justo Ruiz van tenir aquí una nova prova de preparació en aquesta pretemporada, i es va saldar amb nota després de vèncer 2-0.

Els andorrans van tenir el control del partit, sobretot en la segona part, tot i que els gols van arribar en la primera. El Sant Julià va tenir més opcions en el tram inicial i cap ni una en la segona meitat, on el domini va ser tricolor. Així, va ser al minut 20 quan va arribar el primer gol de l'Andorra. A la treta d'una falta, Oriol va aconseguir rematar de cap dins de l'àrea, per posar l'1-0 en el marcador.

La segona diana no va trigar en arribar, ja que va ser cinc minuts després. El porter Albert, que va disputar els primers 45 minuts, va iniciar una jugada que l'Andorra va aconseguir trenar amb treball i fortuna, per acabar la pilota en peus de Toscano, que va rematar a gol per gairebé sentenciar aquest Memorial.

El primer temps va poder acabar encara amb un resultat més abultat, ja que Ludo va protagonitzar una interessant acció quan un retall fora de l'àrea va estar acompanyat per un xut llunyà que, davant dels dubtes del porter del Sant Julià, va acabar amb la pilota al travesser. Els lauredians, per la seva part, van tenir dificultats per arribar a la porteria d'Albert, i això es va confirmar en la segona meitat, quan el domini de l'FC Andorra va ser superior. Amb tot, en els primers 45 minuts van tenir dues rematades que Albert va desfer amb sengles bones aturades que van agradar molt.

En la segona meitat va arribar també una clara ocasió per als andorrans, perquè Ludo, molt actiu ahir, va anar sumant passos en una acció individual que va acabar amb ell dins de l'àrea i a terra, en un penal que l'àrbitre va assenyalar. Amb tot, Marc Pujol va desaprofitar l'ocasió de marcar en fallar la pena màxima.