PUBLICITAT

Mal dia en el Mundial i Andorra només podrà ser 9a

EL PERIÒDIC
CLONEE

Totes les il·lusions que hi havia posades en la selecció andorrana de pitch&putt van quedar en res ahir quan en les primeres eliminatòries van quedar relegats fins a la desena posició. Només passaven els vuit millors equips a les semifinals, i Andorra, que no va tenir el dia, va quedar apartada quan es pensava que podria arribar a lluitar fins i tot per estar entre els tres millors. Així, l'equip que capitaneja Josep Escabrós lluitarà avui per intentar ser 9è, plaça que ahir va ser per a Alemanya.

No va ser el dia per a l'equip andorrà format pels jugadors Pepe Garcia, Francesc Pérez i Pau Pérez, que es van veure superats. Un dels andorrans va patir el que s'anomena un socket, que és una mena de problema al colpejar, que no surt la direcció com s'esperava i resulta difícil de corregir, sobretot quan surt en plena competició i amb tota la tensió. Això va provocar que el combinat perdés molt terreny respecte a al resta de contrincants.

Irlanda va ser la primera amb 238 punts, seguida per Catalunya amb 254, mentre que Austràlia va passar com a tercera amb 255. Holanda va ser quarta, Gran Bretanya cinquena, Galícia sisena, Noruega setena, Suïssa vuitena, Alemanya novena i Andorra desena. Xile va ser última.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT