PUBLICITAT

Rajoy rebrà Martí a la Moncloa el 12 de setembre

  • Andorra diu que encara ha de confirmar la data i no s'han determinat els temes
E. O. G. / E. A.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La vicepresidenta espanyola Soraya Sáenz de Santamaría, ahir. Foto: AFP / DANI POZO

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, va informar ahir de l'agenda del seu president, Mariano Rajoy. Entre les trobades i cimeres previstes hi consta la reunió amb el cap de Govern andorrà, Toni Martí. La trobada entre els dos mandataris serà el proper 12 de setembre. Aquesta serà la primera vegada que es reuneixin els dos caps de Govern.

Així ho dóna per fet el Govern espanyol, doncs si no estigués la data confirmada, la vicepresidenta no ho hauria fet públic en la seva compareixença posterior al Consell de Ministres, segons van confirmar fonts de la Moncloa. Per contra, des d'Andorra l'únic que es confirma és que Espanya ha proposat aquesta data. Així, fonts del Govern andorrà van informar ahir que la data de la trobada encara està per confirmar, cosa que es farà a principis d'aquesta propera setmana. A priori, no hi haurà cap problema per adaptar l'agenda de Martí a la proposta de Rajoy.

En relació als temes que es tractaran, des de les dues parts han coincidit en manifestar que és d'hora per establir l'ordre del dia. De totes maneres, és d'esperar que parlin sobre el futur conveni per evitar la doble imposició entre ambdós països o la finalització de les obres de millora de la carretera N-145, que dóna accés a Andorra des d'Espanya, entre d'altres qüestions de caràcter bilateral.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT