PUBLICITAT

Quatre detinguts per robar ampolles d'alcohol per valor de 450 euros

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Policia va detenir la matinada de dijous quatre persones a Andorra la Vella després de sorprendre-les descarregant caixes de begudes alcohòliques d'un camió estacionat dins d'una empresa de distribució pròxima al riu Gran Valira. Els presumptes autors tenien preparades unes 27 ampolles per endur-se en el moment de ser controlats pels agents. La detenció realitzada dijous a la matinada es relaciona amb una altra sostracció esdevinguda a la mateixa empresa la matinada del 21 d'agost.

A les 2.15 hores de dijous el Cos de seguretat va ser requerit pel personal d'una empresa de seguretat, després que es disparés l'alarma de la distribuïdora de begudes, a l'interior de la qual haurien constatat la presència de diversos individus. Agents de l'àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana es van desplaçar fins al lloc dels fets per accedir a l'interior del recinte. Al moll de càrrega i descarrega van sorprendre quatre individus, que amagaven la cara sota les samarretes, descarregant caixes de begudes d'un camió estacionat ple de mercaderia. Per això se'ls va controlar i posteriorment detenir com presumptes autors d'un delicte patrimonial, segons en va informar ahir el Servei de Policia.

Els suposats autors tenien preparades unes 27 ampolles per emportar-se en el moment de ser detinguts, segons la Policia. Les primeres investigacions indiquen que els detinguts havien accedit al recinte saltant la reixa que delimita la zona. A més, relacionen aquesta sostracció amb una altra que va tenir lloc dos dies abans, el 21 d'agost, també a la matinada, a la mateixa empresa de distribució i on també es van robar begudes alcohòliques.

Els representants de l'empresa perjudicada han cursat denúncia per les dues accions, ascendint l'import de la mercaderia sostreta a uns 450 euros.

Els detinguts –un peruà de 19 anys resident, dos equatorians de 21 i 34 anys, un d'ells resident i l'altre no, i un menor de 16 anys resident– van ser posats a disposició judicial ahir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT