PUBLICITAT

Buyo demana disculpes públicament a Casas

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Dani Buyo va demanar públicament disculpes a Xavi Casas arran de les polèmiques acusacions que va fer a mitjan abril passat després de trencar la relació com a socis que tenien. Buyo va iniciar amb Casas el projecte del Monster Bike Park de Naturlàndia i també era el seu entrenador personal fins que va acusar-lo de morós a través d'un comunicat enviat a la premsa, amics i patrocinadors. Casas va respondre amb una altra roda de premsa per defensar el seu "honor esportiu" i després de consultar-ho amb els seus advocats va decidir interposar una querella criminal.

Segons un comunicat enviat ahir per l'exentrenador als mitjans de comunicació el 13 de juliol, es va realitzar l'acte previ de conciliació i Buyo va demanar disculpes a Casas "per les molèsties i perjudicis que li he causat amb la meva actuació i les meves manifestacions". El biker va acceptar les seves disculpes però segons l'escrit "sempre que aquestes siguin públiques, i es procedeixi a l'arxiu de la causa un cop les disculpes es facin publiques i siguin degudament enviades als mateixos mitjans de comunicació i persones a les quals vaig dirigir-me en el seu moment".

Tot i que ara Buyo actualment resideix a Malta, així ho ha fet; ha reconegut que va actuar amb mala fe i Cases va afegir ahir que amb aquest acte en té prou per oblidar totes les acusacions que en el seu moment li va fer Buyo "tot i que la relació ara s'ha trencat".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT