PUBLICITAT

Sant Julià i Andorra lluitaran pel quart Memorial Lamelas

  • El matx serà a les 20.00h de demà a Aixovall
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

La quarta edició del Memorial Jordi Lamelas arriba aquest any amb el duel organitzat entre el Matecosa Sant Julià i el FC Andorra. Per a tots dos, aquest serà un enfrontament de pretemporada que servirà per «polir defectes i guanyar en competitivitat», com va firmar el tècnic del conjunt tricolor, Justo Ruiz. El Memorial començarà a les 20.00h de demà dissabte al camp d'Aixovall.

Patri González, per part laurediana, va manifestar que la intenció serà també la de sumar minuts de competició abans s'iniciï la lliga: «Jugar contra l'Andorra serà important per veure quina plantilla tenim». El director esportiu considera que la temporada es presenta complicada, ja que els reforços que ha aconseguit el campió de Lliga, el Lusitans ?Sonejee, Manolo i Juli? «fan que sigui el màxim favorit».

Per part del conjunt tricolor, Ruiz podrà comptar amb els 18 jugadors excepte la baixa ja coneguda de Cristian Martínez, que després de passar per quiròfan no estarà disponible fins, almenys, finals d'aquest 2012. «Tenim una plantilla curta», va dir el tècnic andorrà, «però confiem en incorporar un o dos jugadors». En tot cas, el club espera el jugador Aleix, que acaba de ser operat i depenent de l'evolució, s'incorporarà a l'equip. Es pot dir que té la porta oberta, sempre que es recuperi bé.

Ahir a la nit l'Andorra va disputar un amistós contra la UE Santa Coloma, mentre que si demà té el Memorial contra el Sant Julià i diumenge jugarà també contra el Pidasa Santa Coloma (18.00h), encadenarà tres partits consecutius que serviran, segons Ruiz, «per augmentar la càrrega». De fet, l'equip inicia la lliga el dissabte 1 de setembre a Aixovall, ja que en motiu dels partits de la selecció, ha hagut d'avançar la data.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT