PUBLICITAT

Mullor dóna l'esquena el club, que insisteix en buscar un tècnic forani

  • Segons l'entitat, el contracte hi era i el tècnic es va fer enrera després d'acceptar l'oferta a la mitjanit
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'equip escalfava ahir al Camp del Consell durant la primera sessió que va dirigir el jugador Carlinhos, que serà al capdavant fins que arribi un tècnic. Foto: ÀLEX LARA

Sembla que el FC Andorra de futbol sala entri en una espiral negativa continua quan es tracta de fitxar un entrenador de fora del Principat. Sembla que, si no és Xavier De la Rosa o Carles Riba, no hi ha manera que un tècnic de més enllà de la frontera del Runer vulgui ser entre les muntanyes, ni tan sols per provar. Fa dues temporades va ser Jandro Álvarez qui ho va intentar però va marxar aviat per la porta de darrera, mentre que ara ha estat Sergio Mullor, a qui més d'un ja anomena Mullor El Breu, qui ha donat l'esquena al club. Així, Emili Puig, gerent de l'entitat, tenia ahir totes les forces concentrades en la següent bala en la recambra –amb el no de Xavier De la Rosa i la posterior negativa de Davide Marfella, Mullor era ja una bala amagada–, un home del que se sap que ha estat entrenador a Segona Divisió i que té un currículum superior al de El Breu.

Segons Puig, el representant de Mullor va donar la conformitat el dia anterior a la mitjanit. Amb aquesta informació oral confirmada, els tràmits van continuar fins que va arribar el contracte a les oficines del club. Signat com estava, en paraules de Puig, finalment «a les 16.30 de la tarda ens ha comunicat que no vindrà per motius personals». «L'acord econòmic i esportiu hi era, és un tema familiar», hi va afegir el gerent.

Sigui d'una manera o una altra, quan el FC Andorra busca un entrenador fora, troba un buit que no aconsegueix ocupar fàcilment. Els fantasmes del periple de Jandro tornen a volar per sobre de l'entitat, i ara Mullor s'afegeix a una història que deixa incrèduls més d'un.

«Treballem amb les xifres econòmiques que es mouen en Segona Divisió», va confirmar Puig, que reconeix que la idea del club és «treballar amb gent del país, però això no pot ser i ho dificulta tot».

CARLINHOS DIRIGEIX LA PRIMERA SESSIÓ / Mentre la història de l'entrenador gafat continua, ahir la realitat esportiva era que l'equip iniciava la pretemporada. La primera sessió la va dirigir Carlinhos, que seguirà al capdavant en l'amistós del pròxim dissabte contra el Sant Sadurní (18.00, Poliesportiu) de Tercera Divisió, i qui sap si en els següents amistosos: dissabte 1, 18.00h, contra el Sícoris al Poliesportiu; dissabte 8, també a les 18.00h, a Lleida contra el Sícoris, i dimarts 11, novament a les 18.00h al Poliesportiu, contra el Vilassar de Mar. Així mateix, el jugador Cabinho va demanar formalment la baixa al club per buscar altres aires.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT