PUBLICITAT

L'equip andorrà viatja al Campionat del Món amb ganes de lluitar per tot

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'equip: Pepe Garcia, Francesc Pérez, Pau Pérez, i el capità Escbrós. Foto: ANA / D. P.

Des del 24 al 26 d'agost es disputa a la localitat irlandesa de Clonee una nova edició del Campionat del Món de pitch&putt. Andorra hi serà present gràcies al patrocini de Crèdit Andorrà, que permet que l'Associació Andorrana d'aquest esport (AAPP) pugui formar part amb un equip de tres jugadors, Pepe Garcia, Francesc Pérez i Pau Pérez. El capità serà Josep Escabrós, i qui no estarà serà Dani Armengol, que després del procés de selecció que s'ha fet durant la temporada amb el rànquing de criteri, s'ha quedat fora.

Avui mateix el conjunt andorrà arriba a Clonee on intentarà tenir un primer contacte amb l'escenari del joc, ja que les distàncies són una mica diferents (forats de 25m de distància mínima i de 68 de màxima), que han hagut de passar un control de la Federació Internacional (FIPPA), una vegada s'han adequat a la normativa. «Tindrem un hàndicap amb el camp si no el podem provar abans», va dir ahir Escabrós en la presentació a Andorra, assegurant que estaven fent les gestions necessàries per obtenir el permís de practicar abans que comencin els entrenaments oficials, les qualificacions i els quarts de final just demà, i la resta dissabte (el que quedi de quarts de final i semifinals) i diumenge (finals i trofeus).

A la cita acudiran 11 països: els favorits Austràlia, Irlanda i Holanda, a més de Xile, Gran Bretanya, Alemanya, Noruega, Suïssa, Galícia, Catalunya i Portugal, aquest últim com a convidat i futur membre reconegut per la FIPPA.

En el procés de selecció andorrà hi han participat 60 jugadors de totes les categories, prova de l'interès que desperta aquest esport. Andorra tindrà un paper important, perquè ha estat capaç de ser subcampió en 2006, any del debut gràcies a la invitació de Catalunya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT