PUBLICITAT

Vacances «excel·lents»

  • Els britànics posen bona nota a Andorra i a l'aeroport d'Alguaire
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Thomas Cook va fer una enquesta entre els seus clients la temporada passada. El resultat que en va destacar el representant del touroperador britànic a Andorra, Iain Archer, en el seu moment va ser que el 96% dels britànics que havien estat a Andorra per Nadal i per Cap d'Any havien qualificat l'estada «d'excel·lent».

La màxima puntuació concedida a Andorra es deu a diversos aspectes. Per una banda, els preus econòmics que s'estaven oferint al Regne Unit –que per aquest any encara ho seran més– i les bones condicions de la neu (malgrat que aquesta hagués arribat tard), que fan d'Andorra el destí «predilecte» dels britànics. I per altra, la infraestructura d'Alguaire, que malgrat fer poques setmanes que operava (l'aeroport va rebre el permís per operar volar de l'espai Schengen el passat mes de desembre) ha millorat els seus serveis i logística.

El touroperador britànic garantia als seus clients que tardarien tres hores des de la sortida d'Alguaire fins a la seva arribada a l'hotel, amb una parada de mitja hora a la localitat de Ponts. En aquest punt, «els primers dies s'havien registrat alguns problemes», va reconèixer Archer. El representant de Thomas Cook va explicar, però, que finalment s'havien assolit els màxims requerits pel touroperador, que exigeix que el temps entre que el client aterra i arriba a l'autocar que el porta a Andorra no ha de superar els 50 minuts. També, en el cas del retorn, es va millorar el procés de facturació de l'equipatge.

La majoria dels visitants britànics procedien de Londres, , Belfast, i Manchester, i les destinacions escollides dins d'Andorra van ser, sobretot, el Pas de la Casa i Soldeu, per part dels grups d'amics i parelles, i Arinsal, per les famílies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT