PUBLICITAT

Canillo vol un pressupost per sota els 10 milions d'euros

  • Mandicó assegura que d'on més es retallarà és de la comissió d'obres
EL PERIÒDIC
canillo

Periodic
Mandicó, en una recent sessió de Consell de Comú. Foto: TONY LARA

Després que aquest 2012 el Comú de Canillo aprovés un pressupost de 10,5 milions d'euros, un 13% per sota del del 2011, el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, té la intenció que el pressupost del 2013 estigui per sota del d'aquest any i que baixi dels 10 milions d'euros. Mandicó va indicar que d'on més es retallarà és de la comissió d'obres, ja que amb la finalització de l'aparcament del Prat del Riu es deixarà de tenir els pagaments importants que suposava aquesta obra.

Tal i com va informar el cònsol ja s'han començat a posar les bases per al pressupost del 2013, tenint en compte el volum d'entrades que s'estan registrant durant aquest 2012. Com que els ingressos continuen a la baixa, la intenció és tornar a rebaixar-lo. D'on més es vol rebaixar és d'aquesta comissió d'obres. En canvi, hi ha partides ja molt ajustades, com pot ser la d'agricultura o la de social, «que estan pràcticament al límit i que no es poden tocar», va manifestar a l'ANA.

Inversions mínimes / Així, el cònsol va indicar que la intenció és que les inversions per a l'any vinent siguin mínimes, les justes per mantenir els serveis de la parròquia, i es descarta cap gran projecte. A nivell de la comissió d'obres, hi ha la voluntat de tirar endavant la segona fase dels treballs de la captació d'aigua de la Vall d'Incles, que es van iniciar l'estiu del 2011 i que aquest any no es van poder continuar per falta de pressupost. També s'estudia incloure al pressupost l'adequació del dipòsit d'aigua de la Coma de Ransol, per dotar-lo dels equips de filtratge que estableix la normativa vigent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT