PUBLICITAT

La negativa de Marfella obre la via de Mullor, que ja té l'oferta

  • El FC Andorra esperava ahir a la nit la resposta de l'exentrenador del Marfil Santa Coloma de Primera
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sergio Mullor, quan era entrenador del Melilla FS, just abans de fitxar pel Marfil Santa Coloma l'estiu passat Foto: EL FARO DE MELILLA

Davide Marfella ja no és l'opció d'entrenador del FC Andorra de futbol sala. L'italià no ha aconseguit l'excedència en la seva feina al seu país, i per tant no podrà agafar el primer equip andorrà, i davant d'aquesta notícia que el club va rebre ahir, de seguida la reacció planificada va ser oferir un contracte d'un any a Sergio Mullor, que l'any passat va entrenar el Marfil Santa Coloma de Primera, equip que va promocionar per mantenir la categoria. Amb tot, la resposta esperada del representant de Mullor ahir a la nit no va arribar, així que avui tornarà a ser un dia hiperactiu a les oficines de l'entitat. A més, avui a les 19.00h els jugadors estan convocats al Poliesportiu d'Andorra per iniciar la pretemporada, però sense tècnic.

«L'oferta ja li l'hem feta i esperem una resposta. Si no l'accepta, tenim d'opcions tots els entrenadors sense equip». Així es va expressar ahir el gerent del FC Andorra, Emili Puig, que va destacar que de tots els noms que han sortit en la premsa els últims dies, l'únic amb què ells s'han posat en contacte ha estat precisament Mullor. «De la resta, no hem parlat amb cap», va assegurar Puig, que va assegurar que en cas que Mullor no acceptés, «hi ha una opció que tenim però no diré el nom». Una bala en la recàmera, que se'n diu.

Mullor va ser destituït del Marfil Santa Coloma la temporada passada en confirmar-se que l'equip hauria de lluitar per evitar el descens. El contracte inicial amb l'entitat catalana era per tres anys, després que s'incorporés en juny del 2011 provinent del Melilla de Segona Divisió, on hi va ser tres campanyes amb ascens a Segona i també un descens.

LA POR D'UN NOU CAS JANDRO / La directiva del FC Andorra té molt en ment la desfeta que va suposar fitxar fa dues temporades Jandro Álvarez, un entrenador que venia d'Eivissa i que, ara mateix, ningú no sap on és. L'experiència andorrana del tècnic espanyol va ser més que desastrosa. La seva relació amb el club era mínima i la tensió va ser màxima. La unió amb el vestidor fins i tot es va veure afectada i els resultats tampoc no van arribar. El club, finalment,va haver de reaccionar i en menys de dos mesos va fulminar l'entrenador i va optar novament per incorporar Xavier De la Rosa, que demostrava així que tenia una història pendent amb la banqueta del que havia estat sempre el seu club.

Dos anys després, l'entitat tricolor es veu en una situació similar a aquella, en què no té entrenador i ha de buscar lluny de les fronteres andorranes –amb De la Rosa, l'única altra opció nacional, i descartada és Carles Riba– i això preocupa l'Andorra perquè fa tornar els fantasmes de la síndrome Jandro. Ja ha repetit Puig durant els últims dies que el que no vol és «un altre Jandro». L'objectiu és lligar un entrenador que estigui a gust al club i hi hagi feeling.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT