PUBLICITAT

Williams: «Les expectatives en mi són molt altes»

  • El nou 8 del VPC Andorra arriba per «assolir l'ascens» i per tenir un aparador per créixer
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Barry Williams signa el contracte, amb la samarreta del VPC que gairebé l'ofegava tot i ser XL, ahir al Casal Foto: TONY LARA

Barry Williams té 25 anys, va nàixer a Nova Zelanda però ha viscut sempre a Austràlia, país del que se sent fill i on es va llicenciar en Història. És amic d'Alex McKendry, que ha estat qui l'ha parlat de l'aventura andorrana, i ara tots dos defensaran la samarreta del VPC Andorra. Serà per una temporada, i Williams té assumit que el seu paper ha de ser important: «Les expectatives en mi són molt altes. Entenc perfectament que el club ha fet un esforç perquè vingui i he d'estar sempre al màxim».

Dijous passat va arribar i va tenir un primer contacte amb l'equip en el primer dia de preparació. «Sempre he volgut jugar a l'estranger. Europa és un aparador i és perfecte per agafar experiència», va manifestar ahir el jugador –serà un 8 polivalent, talonador, de segona línia, al que li agrada «jugar i fer córrer la pilota»– i que té com a objectiu principal «ajudar l'equip per poder aconseguir l'ascens de categoria».

Williams, que va reconèixer que mai no ha vist la neu, és de la zona de Nova Gal·les del Sud (la zona de Sidney) i es considera.

AMISTOSOS I DIADA DEL RUGBI / El VPC Andorra ha previst per al pròxim 1 de setembre, dissabte, la Diada del rugbi. Els actes s'iniciaran a les 11.00h amb la trobada i entrenament de les categories inferiors, així com la presència dels pares. A la tarda hi haurà amistós de l'equip sènior. Els andorrans rebran el Manresa, però falta encara per saber si el Lavelanet acceptarà participar-hi aprofitant que serà a Andorra de preparació, ja que el tècnic de l'equip francès voldria fer més una estada d'entrenament que no pas un partit a l'ús, degut a què francesos i andorrans es veuran les cares en la lliga de Promoció i les cartes es volen amagar. En tot cas, hi haurà matx contra el Manresa, i si el Lavelanet s'hi afegeix, triangular.

Aquest enfrontament s'ha de sumar als altres duels de pretemporada que ja estan tancats, el 9 de setembre contra la Santboiana, i el dia 15 a Montjuïc contra el Tolosa. La lliga regular s'inicia el 23 de setembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT