Guillad acaba 9è a la cursa Ripoll-Vallter 2000

ESCALDES-ENGORDANY

20120820200921311
    Morais, Pintado i Diaz, abans de la cursa de Pla de Santa Maria. Foto: FAC
    El cap de setmana va estar carregada de curses per als corredors de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC). El millor resultat va arribar a la cursa Ripoll-Vallter 2000, on Dodo Guillad va ser 9è de la general i 2n en la categoria Master 30. A la prova gironina, de 50 quilòmetres amb final a l’estació d’esquí, el director tècnic de la FAC, Miguel González va voler fer una menció especial al treball de conjunt, ja que la feina feta durant els primers 35 quilòmetres per Albert Gómez i Frederico Morais va possibilitar que es llancés l’atac de Guillad per lluitar per ser al davant. «Crec que s’ha canviat la mentalitat i estic molt content que s’hagi fet aquest treball d’equip», va dir González. En aquesta prova, Julio Pintado va ser 42è en la general i 2n en sènior. La prova va estar dominada pels elit. Així mateix, el diumenge es va disputar a Tarragona la Cursa de Pla de Santa Maria, amb triple presència de la FAC. Després dels 51 kilòmetres de carrera, el més destacat dels andorrans va ser Guy Diaz, 5è de la general i 3r de Master 30. Per la seva part, Julio Pintado va acabar 6è de la general i 3r sènior, mentre que Frederico Morais va ser desqualificat. També hi va córrer el corredor júnior de l’Agrupació Ciclista Andorrana (ACA), Arnau Jové.