PUBLICITAT

Els cònsols tornen de vacances amb la llei del sòl per estudiar

  • La rebaixa de la cessió centrarà la reunió de mandataris del 4 de setembre
e. A.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

La modificació de la llei del sòl aprovada fa un mes pel Consell General deixa una patata calenta damunt la taula dels cònsols: la possibilitat de rebaixar la cessió econòmica en sòl urbà consolidat fins al 0% durant un període de nou mesos, amb l'objectiu de reactivar el sector de la construcció. Diversos representants comunals es van reunir ahir a Andorra la Vella per estudiar el text ?que encara no ha sortit publicat al Bopa? i arribar a la pròxima reunió de cònsols, prevista per al 4 de setembre, amb els deures fets.

SITUACIONS DIVERSES / Ara per ara, cada comú té el seu posicionament i alguns d'ells encara han de debatre si aprofitaran o no la possibilitat que els ofereix la llei. Els comuns d'Andorra la Vella i la Massana són els que, de moment, veuen més clar arribar a aquest 0% de cessió, tenint en compte que es tracta d'una mesura temporal i que afecta exclusivament el sòl urbà consolidat. Així i tot, i segons recollia ahir l'ANA, la capital es planteja també el 5% de cessió.

A més, hi ha comuns, com el d'Escaldes-Engordany, que s'ho volen mirar amb més deteniment abans de prendre una decisió. Alguns d'ells estan negociant projectes i la rebaixa de la cessió canviaria els termes dels acords als quals es pugui arribar amb la propietat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT