PUBLICITAT

Els Bombers andorrans es retiren del foc de l'Ospitalet

  • Les flames, que han cremat 350 hectàrees, s'allunyen d'Andorra
EL PERIÒDIC
L?OSPITALET

Periodic
Imatge captada des d'un helicòpter per un bomber andorrà. Foto: OSCAR SANTOS

Els efectius dels Bombers d'Andorra desplaçats a l'incendi de l'Ospitalet, a l'Arieja, van informar ahir a la tarda que es retiraven de la zona després que comencés a ploure al perímetre de les flames.

Els efectius andorrans del Pas de la Casa i també un helicòpter, s'havien desplaçat diumenge fins al terme municipal de l'Ospitalet (l'Arieja) per participar en les tasques d'extinció de l'incendi que es va iniciar dissabte. A més, ahir s'hi van afegir una quarantena de soldats especialitzats en operacions d'helicòpters, segons va informar l'Agència France Press, que van unir-se als bombers andorrans i francesos per mirar d'acabar amb l'incendi. Aquesta actuació, juntament amb les pluges aparegudes a la tarda, van propiciar que ja no fos necessària l'ajuda dels bombers del Principat. En total es calcula que la superfície cremada ha estat de 350 hectàrees.

Durant la tarda de diumenge es va témer perquè les flames arribessin en territori andorrà. Els bombers tenien controlat el foc però un canvi en la direcció del vent el va fer revifar. Les flames van arribar fins a dos quilòmetres de la frontera andorrana. Ahir al matí ja havia retrocedit fins als quatre quilòmetres .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT