PUBLICITAT

Unes 6.000 persones proven l'Airtrekk en el seu primer mes

  • Els responsables de l'atracció asseguren que no s'ha de lamentar cap accident
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Uns dels 6.000 usuaris que han provat l'Airtrekk en els primers 30 dies d'obertura al públic. Foto: ANA / M. S.

La nova atracció de Naturlàndia, l'Airtrekk, fa un mes que va obrir les seves portes. En aquests primers 30 dies ja hi han passat a l'entorn d'unes 6.000 persones. El cap d'activitats de l'ecoparc, Hugo Martínez, va valorar molt positivament la xifra i va destacar que el giny té un gran èxit entre els més joves. «Els nens són els que més els agrada l'atracció i els qui animen els pares a pujar-hi», va dir. Molts dels clients venen de l'Estat espanyol, sobretot Catalunya, encara que també s'hi han vist visitants francesos i alguns russos. Martínez va indicar que l'Airtrekk juntament amb el Tobotronc són les dues activitats capdavanteres del parc, que han permès incrementar l'afluència de públic a Naturlàndia.

En aquest primer mes d'obertura al públic, l'Airtrekk ha rebut a l'entorn d'unes 6.000 persones. El promig diari d'afluència ronda entre les 250 i 300 persones i el dia més fort de participants es van comptabilitzar 380 usuaris, segons va explicar el cap d'activitats de Naturlàndia

Martínez va fer una valoració positiva de les xifres, ja que malgrat reconèixer les dificultats econòmiques que hi ha per culpa de la crisi, «tenim molta gent que ve dels països veïns, sobretot Espanya, també França i tenim algun client rus». A més, va exposar que l'Airtrekk i el Tobotronc són les dues activitats que els han permès portar més gent a l'ecoparc.

ATRACCIÓ PUNTERA I SEGURA / L'Airtrekk ha esdevingut una atracció puntera no només per ser la més gran d'Europa tenint en compte les seves característiques tècniques, sinó perquè a més «a la gent li agrada molt pujar-hi», i és que «troben que és una activitat molt segura», va remarcar Martínez.

De moment, en aquest primer mes de funcionament, no s'ha hagut de lamentar cap incident. De fet, el cap d'activitats de Naturlàndia va insistir en que la gent respecta les normatives i segueix les indicacions que se'ls donen abans d'iniciar el circuit. Martínez va assegurar que, fins a la data, han estat pocs els clients a qui se'ls ha hagut de cridar l'atenció. D'altra banda, va destacar que gairebé cada dia els monitors que hi ha a l'atracció treballen en evacuació per si fos necessari rescatar alguna persona que no pot baixar de l'atracció o bé s'ha quedat penjada de l'arnès per una mala maniobra. Però, en aquests 30 primers dies «no hem hagut de fer cap intervenció», va indicar a l'ANA.

Bones previsions / De cara a les properes setmanes, les previsions per a l'Airtrekk són bones. Martinez va comentar que durant l'agost ha començat a pujar molta gent, un dels motius és que cada cop són més els turistes que aprofiten el tiquet únic que agrupa tota l'oferta de Naturlàndia. Així doncs, Martínez no només preveu que l'Airtrekk tanqui el mes d'agost amb bones xifres sinó que la bona ratxa continuï el setembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT