PUBLICITAT

Marfella no es descarta com a relleu de De la Rosa

  • Està a l'espera de que li concedeixin una excedència per ser el tècnic de l'Andorra
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

Davide Marfella és la primera opció que baralla el FC Andorra com a relleu de Xavier de la Rosa a la banqueta. El que la temporada passada va ser l'ajudant de l'entrenador, que no renova, és per a la junta directiva la persona adequada per donar continuïtat al projecte degut a que coneix la casa com ningú.

El problema és que el curs passat va poder ser el segon de De la Rosa perquè li van concedir una excedència a la feina que conserva a Itàlia i ara, davant la oferta –ja realitzada– pel gerent del club, Emili Puig, Marfella ha tornat a demanar que li prorroguin dita excedència: «Està com boig per fer-se càrrec de l'equip i tot i que la situació és complicada no està descartat.

El temps corre ara en contra ja que la plantilla iniciarà els entrenaments el pròxim dimecres –està citada a les 19.00 hores al Poliesportiu d'Andorra– però si hi ha una negativa de l'italià l'Andorra no està preocupat per signar un altre entrenador: «No hem tingut contactes amb cap altra persona que no sigui Marfella però tal i com està el mercat no hi ha problema. Tenim un munt d'interessats i dimecres podrem saber qui seurà a la banqueta sense cap problema», va indicar Puig.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT