Andorra aguanta un quart d'hora contra Estònia

• Derrota per 8-2 contra un rival que necessitava golejar i esperar una derrota d'Ucraïna
el periòdic
torredembarra

Andorra va posar punt i final al torneig de Torredembarra de l'European Beach Soccer League amb una derrota contra Estònia. El combinat que dirigeix Oriol Anglora va caure per 8-2 i finalitza últim amb cap punt en la Divisió B.

La tricolor es va trobar davant un equip necessitat que estava obligat a golejar i a esperar que en el partit posterior Ucraïna caigués amb Anglaterra per fer-se amb la primera posició i accedir així a la gran final, la setmana vinent a l'Haia. Finalment, però, Ucraïna va sumar els tres punts amb idèntic resultat (2-8) i ha acabat líder.

Andorra va oposar resistència el primer quart d'hora. Saharov va posar Estònia per davant ben d'hora, al primer minut i el mateix jugador va fer el segon quan els primers dotze minuts estaven a punt de complir-se. El d'Anglora, però, no estaven disposats a deixar-se anar com havia passat dissabte amb Ucraïna, van mantenir la lluita a la sorra i quan van començar a creure en el gol, va arribar, ja en el segon període. Mejías i Blázquez van protagonitzar dues jugades per emmarcar (minuts 13 i 15) que van fer pujar el 2-2 a l'electrònic.

Però l'empat no va fer més que alertar els estonis de que només anant a fons es pot guanyar. Luuk, Galkin i Truusalu van contrarestar amb tres gols en el mateix període, que de nou donaven a l'adversari un marge important per vèncer.

En el tercer acte Andorra va intentar l'impossible per aixecar el 5-2. Malgrat el desgast físic va mostrar-se més agressiva, va posar a prova el meta rival en diverses ocasions, però Estònia va saber defensar-se amb ordre i ja cap al final va aprofitar els riscos que va prendre en defensa per augmentar l'avantatge. De nou Galkin i Truusalu (2) van acabar d'arrodonir una golejada, aquesta vegada poc realista amb el que es va veure.