PUBLICITAT

Joel Martinez reedita el títol en la categoria sèrie de la Copa TT

  • Les vacances provoquen una participació raquítica i només 13 cotxes afronten la segona cita, a Arinsal
IVÁN MOURE
ARINSAL

Periodic
Un dels cotxes de la categoria protos, el de Cabanes (a la imatge) i Pujol, ahir a Arinsal superant un forat. Foto: TONY LARA

Joel Martínez i el seu copilot Alberto Iglesias s'han proclamat campions per segon any consecutiu en la categoria sèrie corresponent a la Copa TT, en imposar-se també en la segona prova, disputada ahir al centre del poble d'Arinsal.

Les vacances van provocar un panorama desolador en participació. Només 13 equips s'hi van presentar i fins i tot alguns pilots va haver de buscar-se un ajudant no habitual per poder competir degut a que els usuals no es trobaven al país. La categoria sèrie, que en la prova de l'abocador de Beixalís havia assolit el límit –17 participants– ahir en va tenir tres, tot i que no s'ha de treure mèrit a la victòria de jornada de Martínez, qui va avançar que «l'any que ve provarem de completar el hat-trick», perquè també hi havia el seu màxim perseguidor, el tàndem Ramon Armengol-Miquel Font, a qui com en la primera jornada va ser molt superior fins al punt de sumar gairebé la meitat de punts. La prova finalitza avui perquè l'X-Trem Challenge, que clourà el calendari d'aquest any el pròxim 12 d'octubre, no pot acollir aquesta categoria, degut a que les zones són massa exigents. El tercer participant d'ahir, Sergi Simó (amb Roger Troguet), havia estat quart en la primera cita i la no presentació de Gerard Fernández els fa pujar al tercer calaix del podi.

Albert Cabanes i Ramon Pujol van tornar a demostrar qui regna en la categoria protos després dels problemes mecànics del primer dia que l'havien deixat quart a la taula. Amb el triomf d'ahir –ajustadíssim, per només 67 punts de diferència Cabanes suma 23 punts, quatre menys que el tàndem Josep Guardiola-Josep Sola –ahir segons–, tot i que Cabanes tornarà a formar part, com ja és habitual, de l'organització en l'Xtrem Challenge i per tant els principals rivals dels líders seran Marc Ambor i Marc Baró, amb 22. Per darrere es presenta Pere Ache amb Juli Filloy per acabar fent-se d'aquí a dos mesos amb el tercer calaix del podi.

PREPARATS, AMB EL PODI PER DEFINIR / Per últim en preparats també va tenir ahir una lluita trepidant per la victòria i pel podi. Finalment se la van endur Ernest Raventós i Pau Tubau amb 2.900 punts, 142 més que Jordi Betriu i Paulo Antao i 378 més que els dos Lluís Montserrat. La general conserva aquests tres equips en el podi, encara que en diferent ordre: Raventós-Tubau 30 punts, Montserrat-Montserrat 24 i Betriu-Antao 18, pels 16 de Bringué-Bringué.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT