PUBLICITAT

L'ocupació hotelera durant la primera quinzena d'agost se situa un 6% per sota de l'any passat

  • L'UHA estima que l'ocupació general del mes d'agost rondarà entre el 70 i el 72,5%, unes xifres que "no es poden qualificar ni de bones ni de satisfactòries".
17082012_turistes-estiu
Turistes aquest estiu passejant per l'avinguda Meritxell. Foto: ANA
La Unió Hotelera d'Andorra (UHA) xifra en un 71% l'ocupació hotelera de la primera quinzena d'agost, un 6% per sota de la registrada durant el mateix període de l'any passat, i lluny de les registrades en anys anteriors, amb diferencials que en alguns casos arriben al 15%. L'UHA estima que l'ocupació general del mes d'agost rondarà entre el 70 i el 72,5%, unes xifres que 'no es poden qualificar ni de bones ni de satisfactòries'.
La Unió Hotelera fa un primer balanç força negatiu sobre l'evolució de l'ocupació hotelera d'aquest mes d'agost. Tot i que reconeixen que les xifres que s'assoliran són millors que les dels mesos anteriors, asseguren que no es poden qualificar 'ni de bones ni de satisfactòries', ja que de moment es troben un 6% per sota de l'any passat, i fins a un 15% per sota si es compara amb anys anteriors. 

Per aquest cap de setmana del 18 i 19 d'agost, l'UHA espera una ocupació al voltant del 75%, tot i que el volum de reserves a última hora i els passants poden incrementar aquestes ocupacions fins al 80%. Per parròquies, la que tindrà més pernoctacions és Ordino seguida d'Escaldes-Engordany i la Massana. En canvi, les parròquies amb menys ocupació són Sant Julià i Encamp. El divendres s'espera una ocupació mitjana del 76% mentre que el dissabte serà del 75%.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT