PUBLICITAT

Xoc frontal a la rotonda de la boca oest del Dos Valires

  • Un conductor, turista de 76 anys, entra en sentit contrari al punt rodó
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
La col·lisió frontal a la rotonda oest del túnel de les Dos Valires, ahir. Foto: @ISAKI1974

Tres persones van resultar ferides ahir en un accident a la rotonda de la boca oest del túnel de les Dos Valires. Els fets van tenir lloc al voltant de les 10.45 hores, quan un conductor va entrar en sentit contrari al punt rodó i va provocar una topada frontal amb un altre vehicle. El conductor del turisme que va provocar l'accident, un home espanyol no resident de 76 anys, segons va informar la Policia, conduïa un cotxe Peugeot 308 i va entrar a la rotonda en la direcció contrària, topant-se amb un altre turisme que viatjava per la seva mà, en sentit correcte.

El conductor del Peugeot i la seva acompanyant, de 76 i 75 anys, respectivament, van resultar ferits lleus, i també la conductora del vehicle Citroën X Sara amb qui van topar, una dona de nacionalitat espanyola resident a Andorra i de 42 anys d'edat. Tots tres van ingressar a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell per contusions però ,segons va informar el cap de guàrdia, van ser donats d'alta poques hores després, en no presentar cap traumatisme ni ferida important.

Aquest és el primer accident de trànsit que es registra en la recent estrenada rotonda, i també el primer des de la inauguració del túnel de les Dos Valires. Per contra, a l'accés est ja hi ha hagut d'altres sinistres, fins i tot un de mortal en el qual es van veure involucrats dos vehicles amb matrícula andorrana. Va ser la matinada del 14 de juliol passat, als voltants de les 05.30 hores, quan un resident portuguès de 37 anys va morir en col·lidir amb el seu BMW Mini Cooper contra un altre vehicle, un Nissan Pick-up 4x4. Ambdós circulaven d'Escaldes-Engordany cap a Encamp. El conductor de l'altre vehicle va sortir il·lès de l'accident.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT