PUBLICITAT

L'Andorra-Catalunya, a Montjuïc amb l'USAP-Tolosa de teloners

  • El 15 de setembre serà un dia de festa de l'oval i també jugarà l'escola de la FAR
I. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Gallardo, Vilasetrú i Baraja, ahir al Rebost del Padrí. Foto: ÀLEX LARA

L'amistós Andorra-Catalunya que es juga abans de l'inici de la temporada des de l'any passat tindrà al 2012 unes connotacions especials, i més que espectaculars. Aquesta vegada el partit, que es jugarà el 15 de setembre vinent, es disputarà a l'estadi Lluís Companys de Montjuïc (Barcelona) a les 18.00 hores i emmarcat en un dia de la festa catalanoandorrana de l'oval. Serà també el debut a la banqueta dels Isards de Phillipe Filiatre

Abans i com a teloners de luxe s'enfrontaran també l'USAP i el Tolosa (15.00 hores), un clàssic que aixeca passions i que commemorarà el 90è aniversari de la Federació Catalana de Rugbi.

Serà també una jornada per als més petits, ja que al matí els benjamins i mínims de l'escola de la Federació Andorrana de Rugbi (FAR) disputaran un torneig triangular amb Rosselló i Catalunya.

Una festa que no serà gratuïta: hi haurà venda d'entrades, amb preus entre els 9 i els 69 euros i un 5% de la recaptació serà per a la FAR. Serà, però, una jornada única, donat que al 2013 l'Andorra-Catalunya tornarà a jugar-se al Camp del Consell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT