PUBLICITAT

'Ilde' i Aleix completarien un Andorra de luxe

  • L'equip de Ruíz va inicia la pretemporada amb Pujol renovat i pendent d'aquests dos fitxatges per tancar la plantilla
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Justo dirigint el primer entrenament de l'Andorra, ahir a Aixovall. Foto: ÀLEX LARA

El davanter de la Seu d'Urgell Aleix i l'internacional andorrà Ildefons Lima són els dos últims noms que l'Andorra manega per tancar la plantilla de la pròxima temporada en la Primera Divisió Catalana.

Ahir, el dia que l'equip començava la pretemporada, tot estava ja gairebé perfilat. Deu minuts abans de l'entrenament (era a les 10.00 hores a Aixovall) Marc Pujol havia donat el sí a l'oferta de renovació del club i tan sols falten aquests dos noms per tancar una plantilla de luxe, la desitjada per Justo Ruíz. El tècnic tricolor no amagava que desitja tenir-los amb ell, tot i que l'ex de la Triestina encara no dóna senyals de vida i el cas d'Aleix va per llarg, donat que esportivament està interessat en signar, però encara s'ha de negociar l'aspecte econòmic i a sobre s'ha d'operar del menisc i fins l'octubre o novembre estarà de baixa.

Ruiz té clar que vol una plantilla de 21 jugadors. De porters té a Ferran Pol i Albert; de defenses Paredes, Somoza, Emili, Gil, Roca, Maneiro i Moisés; al mig del camp hi ha Ayala, Mejías, Pujol, Ludo, Joel, Cristian Martínez, Oriol Roc –22 anys, prové de l'Organyà– i Leo; i en punta Sebas i Toscano. Falten Ilde i Aleix, que si al final no fitxen el tècnic desitjaria «buscar alternatives» sobretot en el cas de l'andorrà, que seria l'estrella.

L'equip és de gran qualitat i Ruiz té clar que no modificarà res de l'any passat: «Mantindrem el 4-2-3-1 i el nostre estil de joc», tot i que és conscient de què «serà un any duríssim» perquè els altres tampoc no es queden curts. Començant pel primer rival, el Martinenc, que serà un dels candidats a lluitar per l'ascens.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT