PUBLICITAT

El Crash Car revalida el seu èxit amb més de 50 participants

  • La 20a edició de la lluita de cotxes va aplegar un centenar d'espectadors
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Un cotxe lluita contra un altre durant el Crash Car a l'aparcament de Grau Roig, ahir. Foto: ÀLEX LARA

La festa major d'Encamp va començar amb força i el bon temps va afavorir l'alta participació del públic. La jornada d'ahir va concentrar un dels esdeveniments més esperats: el ja veterà Crash Car. Una cinquantena de cotxes personalitzats i els seus corresponents pilots equipats amb casc i ulleres van sortir del Prat Gran en direcció a l'aparcament de Grau Roig. L'acte, que aquest any celebra la seva 20 ena edició, va despertar l'habitual expectació i va agrupar un centenar de persones.

Un dels organitzadors de l'esdeveniment, Ismael González, va explicar ahir a l'ANA que aquest any s'han millorat les condicions per portar els cotxes des d'Encamp fins al terreny de lluita, i que gràcies a això no hi ha hagut incidències. Els conductors van poder gaudir de la lluita per fer sobreviure els seus vehicles més temps que els dels seus contrincants davant del nombrós públic assistent. Els cotxes atrotinats van començar a arribar a Grau Roig cap a dos quarts de cinc de la tarda, acompanyats d'agents de circulació que vigilaven el trajecte. En aquesta edició van participar una cinquantena de cotxes, enfront als 41 de l'edició anterior, apuntava González. Els premis es van destinar, una vegada més, al cotxe que més va resistir i al vehicle més ben decorat.

Homenatge als padrins/ Un altre dels tradicionals actes que van tenir lloc ahir va ser l'homenatge als padrins més grans de la parròquia. Aquest any van ser Miquel Ton Martell i Maria Rosa Casal, de 88 i 95 anys respectivament. Els padrins van rebre una placa commemorativa de la mà dels consols d'Encamp, Jordi Mas i Jordi Torres, i un ram de flors de part de la comissió de festes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT