PUBLICITAT

La Copa TT torna aquest cap de setmana al Prat de Giraut

  • Els líders de les tres categories confirmen que seran en la segona cita del calendari 2012, última en sèrie
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Tot Terreny de Lluís Montserrat intenta superar un tram en pujada de sorra i pedra, en la primera cita al juliol Foto: FOTOESPORT

El motor i l'adrenalina que desprèn tornen a reaparèixer aquest cap de setmana al Principat, amb la disputa de la segona cita de la Copa Tot Terrenys (TT) 2012 al Prat de Giraut. L'abocador de Beixalís va concedir el 23 de juliol passat les victòries a Jaume Guardiola, Ernest Raventós i Joel Martínez. Tots tres ja han confirmat la seva participació en la prova de dissabte vinent a Arinsal, dins d'una edició plena d'infortunis per la cancel·lació de les proves de les Collades de la Seu d'Urgell i la clàssica d'Ordino.

El segon capítol de la Copa TT ha limitat la participació a un màxim de 20 cotxes. Demà a les 19.00 hores es tanquen les inscripcions que s'han de fer a l'Automòbil Club d'Andorra, l'entitat organitzadora.

Aquesta vegada l'espectacle de fer passar els cotxes pels indrets més insospitats es viurà en set zones a superar en un temps límit de 4 hores o el que és el mateix, un màxim de 30 minuts per cadascun dels obstacles. Per al marcatge del traçat s'aprofitarà l'orografia del terreny; segons l'equip organitzador s'intentarà fer fer un traçat variat en el qual l'habilitat dels pilots serà un factor decisiu per estar entre els destacats al final del recorregut.

En el TT que es disputarà al centre del poble d'Arinsal es preveuen lluites molt ajustades pel triomf en les tres categories, encara que potser cal destacar la categoria de protos, que a Beixalís es va decidir per una diferència mínima, inferior als 300 punts. A més, s'espera que a Arinsal la presència del fins fa poc imbatible Albert Cabanes doni encara més emoció a la categoria. El vigent campió va explicar com torna a competir després de l'abandonament en la primera prova: «Hem arreglat els problemes que ens van obligar a retirar-nos a Beixalís i estem molt motivats per arrodonir una bona actuació a Arinsal. Nosaltres, sobretot, volem competir i si després guanyem doncs molt millor. Però repeteixo, el nostre desig és tenir opció a defensar les nostres opcions lluitant a les zones».

TRET DE SORTIDA A LES 14.30 / L'activitat en el lloc de la prova començarà a les 14.30 HORES amb les verificacions administratives i tècniques. A les 15.30 es publicarà la llista oficial dels participants que, tot seguit, podran realitzar un reconeixement visual de les zones abans de començar a competir. Serà a partir de les 16.00 quan els espectadors podran gaudir d'un espectacle que en la categoria sèrie serà el punt i final en el calendari i per tant, es decidirà el campió del 2012.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT